Toate promotiile

No new products at this time

Aquabelle crema regeneratoare

Aquabelle crema regeneratoare

Crema regeneratoare de zi conţine ceramide care regenerează pielea, vitamina E are efect antioxidant puternic.


Pret: 75.00 RON TVA inclus

Cantitate

 Zilnic suntem puşi faţă în faţă cu situaţii şi circumstanţe care ne afectează negativ pielea.
 Microbii cu care intrăm în contact şi situaţiile pe care le întâmpinăm lasă urme pe înfăţişarea noastră (deshidratarea pielii, oboseală, riduri timpurii etc.). Atunci când prima linie de apărare este afectată, pot apărea alte probleme şi complicaţii  (de exemplu, infecţii).
Cele mai des întâlnite situaţii şi circumstanţe dăunătoare sunt date de: efectele mediului înconjurător, stresul, viaţa agitată, fumatul, consumul de alcool, de alimente nesănătoase, temperatura  (frig, fluctuaţii de temperatură), vântul, diferiţi microbi etc.
Îngrijirea feţei este o sarcină complexă, care începe cu o curăţare amănunţită, urmată de folosirea unei creme potrivite tipului de piele a feţei şi activităţii noastre.

Aquabelle Crema Regeneratoare are ca principal ingredient  apa sărăcită în deuteriu (ASD).

Apa sărăcită în deuteriu are efecte benefice asupra diviziunii celulare. Cu cât concentraţia de deuteriu din apă este mai mică, cu atât va fi mai lent procesul de diviziune celulară, ceea ce înseamnă că îmbătrânirea organismului va fi încetinită. Diviziunile celulare rapide cresc şi şansele apariţiei unor defecte.
De asemenea, apa sărăcită în deuteriu conferă pielii o umiditate mai bună, mai multă elasticitate, vitalitate şi are efect antirid.

Crema regeneratoare de zi conţine ceramide care regenerează pielea şi cresc capacitatea acesteia de a menţine o hidratare adecvată, iar vitamina E are efect antioxidant puternic.

Continut: 50ml.

Operator prelucrari de date cu Caracter Personal : NR. 27200