Toate promotiile

No new products at this time

Lotiune demachianta Aquabelle

Lotiune demachianta Aquabelle

Curata in profunzime si in acelasi timp hidrateaza pielea. 100% natural si nu are efecte secundare.


Pret: 75.00 RON TVA inclus

Cantitate

RODUSE PENTRU ÎNGRIJIREA TENULUI
 Zilnic suntem puşi faţă în faţă cu situaţii şi circumstanţe care ne afectează negativ pielea.
 Microbii cu care intrăm în contact şi situaţiile pe care le întâmpinăm lasă urme pe înfăţişarea noastră (deshidratarea pielii, oboseală, riduri timpurii etc.). Atunci când prima linie de apărare este afectată, pot apărea alte probleme şi complicaţii  (de exemplu, infecţii).
Cele mai des întâlnite situaţii şi circumstanţe dăunătoare sunt date de: efectele mediului înconjurător, stresul, viaţa agitată, fumatul, consumul de alcool, de alimente nesănătoase, temperatura  (frig, fluctuaţii de temperatură), vântul, diferiţi microbi etc.
Îngrijirea feţei este o sarcină complexă, care începe cu o curăţare amănunţită, urmată de folosirea unei creme potrivite tipului de piele a feţei şi activităţii noastre.

 

Principalul ingredient al  produsului este apa sărăcită în deuteriu (ASD).
Apa sărăcită în deuteriu are efecte benefice asupra diviziunii celulare. Cu cât concentraţia de deuteriu din apă este mai mică, cu atât va fi mai lent procesul de diviziune celulară, ceea ce înseamnă că îmbătrânirea organismului va fi încetinită. Diviziunile celulare rapide cresc şi şansele apariţiei unor defecte.
De asemenea, apa sărăcită în deuteriu conferă pielii o umiditate mai bună, mai multă elasticitate, vitalitate şi are efect antirid.

Loţiunea demachiantă hidratantă curăţă şi hidratează tenul. Uleiul de avocado din compoziţie hrăneşte pielea, iar uleiul de jojoba are efect revigorant, structura chimică a acestuia fiind similară cu cea a grăsimii umane.

Continut: 150 ml.

Operator prelucrari de date cu Caracter Personal : NR. 27200