Toate promotiile

No new products at this time

Cum comand

Va multumim ca ati ales site-ul nostru pentru cumparaturile dumneavoastra!
Comandarea produselor on-line presune adaugarea acestora in cosul de cumparaturi si apoi parcurgerea urmatorilor pasi pentru livrare:

Pasul 1

Alegeti unul sau mai multe produse dorite si adaugati-le pe rand, in cos, cu ajutorul butonului "Adauga in cos".

Pasul 2

Cosul de cumparaturi contine totalitatea produselor pe care doriti sa le comandati. Atunci cand adaugati un produs in cos va vor fi prezentate informatii referitoare la disponibilitatea produselor, pretul cu TVA si totalul comenzii dumneavoastra.

Pasul 3

In cazul in care va aflati la prima comanda trebuie sa va inregistrati pe site-ul nostru pentru a ne putea furniza datele de facturare si livrare pentru comanda dorita. Aceste informatii vor fi salvate pentru viitoarele comenzi.
Daca ati mai comandat de la noi si aveti deja un cont trebuie doar sa va autentificati.

Pasul 4

Pentru inregistrarea contului va trebui sa completati rubricile afisate, cu informatiile dumneavoastra. Datele furnizate sunt confidentiale si nu vor fi facute publice.

Pasul 5

Acest pas va ofera posibilitatea de a actualiza adresa de livrare si facturare. De asemenea daca doriti puteti folosi o adresa de livrare diferita de cea de facturare.
In cazul in care doriti sa ne trimiteti anumite informatii asupra comenzii puteti folosi formularul pus la dispozitie.

Pasul 6

Acest pas este destinat informatiilor cu privire la metoda de livrare. Livrarea se va face prin curier rapid, iar coletul va ajunge la adresa specificata de dumneavoastra, in una, maxim doua zile lucratoare de la data cand a fost trimis. Costurile de livrare au un caracter informativ si pot varia in functie de greutatea coletului. Pentru o estimare cat mai exacta a costurilor de livrare va rugam contactati-ne telefonic.

Pasul 7

Acest ultim pas va ofera posibilitatea de a alege metoda de plata dorita. Puteti alege fie plata ramburs, caz in care, veti achita la curier contravaloarea coletului, la primirea acestuia, sau puteti opta pentru plata cu cardul de credit, direct pe website-ul nostru, o modalitate moderna si sigura de a plati produsele dorite.

Nota. In cazul in care doriti sa reveniti la pasul anterior va rugam utilizati butonul "Inapoi".
Pentru informatii suplimentare utilizati meniul contact

Operator prelucrari de date cu Caracter Personal : NR. 27200