Toate promotiile

No new products at this time

Strong Bones 250 capsule

Strong Bones 250 capsule

Continutul de magneziu si calciu intr-o proportie ideală (2 la 1) ajută la menţinerea integrităţii oaselor şi la prevenirea osteoporozei.


Pret: 120.00 RON TVA inclus

Cantitate

Absorbţia eficientă este asigurată de legăturile chelatate. Se recomandă şi celor predispuşi la litiază urinară.

Calciul si magneziul sunt indispensabile pentru funcţionarea normală a organismului uman. Calciul fortifică sistemul osos şi dantura. Lipsa unei cantităţi suficiente de calciu poate cauza rahitism, osteomalacie, osteoporoză şi carii dentare.

 

Deoarece calciul este necesar în mai multe procese fiziologice din organism, deficienţa acestui mineral esenţial este des întâlnită. Datorită naşterilor, menopauzei şi susceptibilităţii la osteoporoză, femeile au mai multă nevoie de suplimentare cu calciu decât bărbaţii.

 

Magneziul este esenţial pentru funcţionarea eficientă a sistemului nervos, a musculaturii şi a sistemelor enzimatice. Influenţează funcţionarea a mai mult de 300 de enzime esenţiale, jucând astfel un rol cheie în metabolismul glucidelor, lipidelor, proteinelor şi a acizilor nucleici. Magneziul reduce riscul apariţiei calculilor biliari şi renali. Este, de asemenea, necesar şi pentru asimilarea calciului.

 

Mod de administrare: 4-6 capsule zilnic in timpul meselor, sau conform indicatiilor.

 

Continut: cutie cu 250 capsule.

 

 

Operator prelucrari de date cu Caracter Personal : NR. 27200