Toate promotiile

No new products at this time

Esprico

Esprico

Prin compozitia produsului, Esprico sustine multiple functii ale creierului si reprezinta de aceea „ajutor pentru procesul de invatare".


Pret: 88.50 RON TVA inclus

Cantitate

Mod de administrare:

Copiii cu varsta peste 5 ani iau 2 capsule masticabile pe zi, dimineata si seara in timpul mesei sau dupa masa. Capsulele pot fi mestecate direct sau pot fi inghitite cu putin lichid. De asemenea, continutul capsulei poate fi stors intr-o lingurita sau se poate amesteca in orice fel de mancare. 

ESPRICO® poate fi folosit si de adolescenti si maturi.

Gostos, in loc de 'Bleah peste'! Adica, pe cât de valoroase sunt ingredientele (Uleiul de peşte şi uleiul din planta luminiţa nopţii), atât de puţin gustoase sunt pentru papilelel gustative ale copiilor. De aceea au fost adăugate substanţe cu gust de fructe, rezultând o capsule masticabile

Compozitie:

ulei de peşte (33,5%), xilit, umidificator: glicerină, citrate de magneziu, gelatin, amidon modificat, agent de glazurare: ceară de albine, triglyceride cu lanţ mediu, ulei de luminiţa nopţii ( 2,3%), aromă de portocale ( 80 – 90 % limonene), emulsifiant: lecitină de soia, gluconat de zinc, moderator de acid: acid citric, colorant: oxid de fier; dioxid de titan, îndulcitor: acesulfam de potasiu.
Fără conservanţi, gluten, lactoză.

Indicatii:

Cercetarile stiintifice au aratat ca deja dupa 2 - 4 saptamani de administrare de Esprico® au aparut efecte favorabile in ceea ce priveste atentia si capacitatea de concentrare. 
Problemele de concentrare sporadice sunt de pus si pe seama alimentatiei neechilibrate, a stresului sau a numarului insuficient de ore de somn. Ele nu trebuie sa va duca cu gandul direct la sindroame precum ADHD sau alte boli, care trebuie tratate si medicamentos. Un supliment alimentar de tipul Esprico® poate sa atenueze mult deficitele de concentrare si sa stimuleze chiar concentrarea si atentia. 

Tolerabilitate: Esprico este foarte bine tolerat. Doar in cazurile in care persoanele prezinta hipersensibilitate la peste sau la planta luminita noptii, produsul nu trebuie administrat.

Continut: 60 capsule.

 

 

Operator prelucrari de date cu Caracter Personal : NR. 27200